2019. január 23. szerda, Zelma, Rajmund
Művészellátó
Műsorvezető:
Tóth Anita
A Művészellátó magazin a kultúra és a művészet minden területére elkalauzolja a Nézőket. A műsor a színházi előadásoktól kezdve a képzőművészeti kiállításokon át egészen a fiatal iparművészekig neves és feltörekvő alkotókat mutat be Önöknek, de izgalmas programokat is ajánl a Belvárosi kínálatból. Kulisszatitkokból, művészekből és kultúrából a Művészellátóban nincs hiány.
Korábbi adások
2016. június 30.
Túl sok volt a történelem és kevés az élet- ezt mondja a borbély, akinél nem a vendégek fizetnek, hanem ő, méghozzá az élete során felhalmozott tárgyakkal...immáron 112. alkalommal telt ház előtt a belvárosi kirakatban. A zene mindenkié- akár ez is lehetne a mottója a Zenélő Budapest koncertsorozatnak. Immáron második éve tartanak ingyenes minikoncerteket a főváros több pontján. Művészeti ösztöndíjasok - Belvárost sokan a művészet fellegvárának nevezik. Mindamellett hogy a kultúra szerelmesei rengeteg program közül választhatnak, nagyon sok belvárosi tehetség válik művésszé.
2016. május 6.
Ellátogattunk a Rózsavölgyi Szalonban bemutatott Szerelem című színházi előadás premierjére. Betekintést nyerhetnek a Selyem útja elnevezésű divatbemutató kulisszái mögé. Végül Kádár Tibor erdélyi magyar festőművész kiállításának lehetnek részesei.
2016. március 17.
Bemutatkozik a fiatal belvárosi ékszerész, Csermák Dóra. A nézők megismerhetik Fekete Ildikó tojásíró, népi iparművészt, aki évek óta kutatja a Kárpát-medence különböző tájegységeinek jellegzetes motívumait. -"A velencei kalmár" színházi előadás kapcsán a színészekkel és rendezővel készített interjúk során arra voltunk kíváncsiak, hogy a 16. században William Shakespeare írta darab milyen aktuális üzenetet hordoz. A határon túli erdélyi magyar festőművész Kristófi János életmű kiállítására és munkásságára is felhívtuk a nézők figyelmét.
2016. február 15.
Akkor sikeres, ha botrányt kelt- vallja az avantgárd festőművész, grafikus, webdizájner, szaxofonos, Wahorn András. Zsörtölődő házaspár, mindent tudó szomszédok, falusi történet városi közegben- ez "Az öreg pokróc". Marco Bianchi,egy kicsit még töri a magyart, de egy igazán jót beszélgettünk nemcsak magánéletéről de hobbijáról és legnagyobb álmáról is.
Televíziónk "Városmesék" műsora lett a legjobb magazinműsor az országban. Május 26-án kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjait. A Szegeden tartott ünnepségen a "Városmesék" című kulturális műsor készítőinek - Wohlmuth Klaudia szerkesztő- műsorvezető, Gál János operatőr és Farkas Zsuzsa vágó - munkáját ismerték el a Helyi Érték fődíjával.
NMHH - Magyar Média Mecenatúra

A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.