2018. december 18. kedd, Auguszta
City Hírek
Rendszeresen jelentkező hírműsor, amely Budapest V. kerület Belváros-Lipótváros híreiről, eseményeiről, érdekességeiről számol be.
Korábbi adások
2018. december 11.
Kiváló művészek 12. alkalommal is - Adventi koncert a Duna Palotában. 95 éves kerületi lakos – Etelka nénit köszöntötte az önkormányzat. 3000-rel pörgött az óriáskerék – Adventi jótékonysági nap az Erzsébet téren.
2018. december 10.
Mézeskalácssütés, illatos ékszer, ünnepi díszek készítése - karácsonyi kézműves foglalkozás az Aranytíz Kultúrházban a Belvárosi Közösségi Tér szervezésében. Ajándék a puttonyban - a "Nagyszakállú" látogatása a Belvárosi Közösségi Térben. Megbeszélés, csomagosztás - Mikulás rendezvény a Belváros-Lipótváros Roma Nemzetiségi Önkormányzatnál.
2018. december 5.
Ünnepi hangulatban – Közös karácsonyfa díszítés a Váci Utcai Ének-zenei Általános Iskolában. Kulturális és közéleti elismerések - Pethes Csaba díj és Az Év Tereferélője kitüntetés a Belvárosi Polgári Szalonban. "7+7 Sikeres férfi" - Modellek és fotóművészek a Józsa Judit Galériában. Mikulás nap – Ünnepi programok az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltárban. Slow Xmas – Lelassulnak Budapest utcái az adventi időszakban.
2018. december 4.
Fejlesztések a Hild József Általános Iskolában - új burkolat a közösségi térben, táblagépek az oktatói tevékenység megkönnyítéséért. Bemutatkozás, workshopok - szakmai nap a Belvárosi Közösségi Térben. Hanuka - az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség 21. gyertyagyújtása a Nyugati téren.
2018. december 3.
Európa negyedik legimpozánsabb karácsonyi vására - adventi gyertyagyújtás a Bazilika előtt. Ünnepre hangolódva - adventi virágkötészeti kiállítás és bemutató az Annart Virágszalonban. Ünnepi készülődés - adventi koszorú készítés a Belvárosi Polgári Szalonban.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 •  ... 
 • 155
 • >
 • Televíziónk "Városmesék" műsora lett a legjobb magazinműsor az országban. Május 26-án kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjait. A Szegeden tartott ünnepségen a "Városmesék" című kulturális műsor készítőinek - Wohlmuth Klaudia szerkesztő- műsorvezető, Gál János operatőr és Farkas Zsuzsa vágó - munkáját ismerték el a Helyi Érték fődíjával.
  NMHH - Magyar Média Mecenatúra

  A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.