2019. június 25. kedd, Vilmos
Mit Hol Hogyan
A műsor válaszokat ad, mit, hol, hogyan tudunk elérni, elintézni, megtudni. Riportok a kerület ügyes-bajos dolgairól. Igazi közszolgáltató, információs magazin műsor a kerület és állami támogatásokról, iskolák, óvodák helyzetéről, különböző hivatalok elérhetőségéről, stb.
Korábbi adások
2019. június 7.
Faültetés - 15 fa a megújuló Vörösmarty téren. Könnyebb parkolás – változott a forgalmi rend a Gerlóczy utcában. Idén is átadták a Belváros Művelődéséért Díjakat. A Nyugdíjasok Belvárosi Egyesületének tagjai Debrecenbe mennek kirándulni. Gulág történetek – feldolgozatlan múlt címmel hirdetett pályázatot Belváros Önkormányzata a gulágokban elpusztultak emlékét őrző alapítvánnyal. Emléktáblát kaptak az Eötvös József Gimnázium neves építész öregdiákjai. Belvárosi Fesztivál a Belvárosi Piacon is.
2019. május 31.
Az elmúlt hétvégén került sor a 13. Belvárosi Fesztiválra 5 helyszínnel, nagy sikerrel. 10 testvérváros története és jelképei 6 kódexlapon, amelyek frissen kerültek fel a Polgármesteri Hivatal tanácstermének falára. A nagyszínpadon, a Szabadság téren, vasárnap napközben a családoké volt a főszerep. Gazdag zenei kínálattal várta a belvárosiakat a Szabadság téri nagyszínpad. 25 éves testvérvárosi kapcsolat – gyergyószentmiklósi fenyőfa ültetése a Károlyi kertben. Kismama-bérlet - újabb, a családokat segítő intézkedésről döntött Belváros Önkormányzata a május 16-i rendes testületi ülésen. Színes árnyék címmel nyílt meg az V. kerületi Horvát Nemzetiségi Önkormányzat kiállítása az Aranytíz Kultúrházban.
2019. május 24.
Átadták a CT és MR-gépeket Belvárosban. Idén 218 társasház részesül önkormányzati, vissza nem térítendő támogatásban. Megújult a Honvéd téri kutyafuttató. 19.Falk Art Fórum - Kiállítások, tárlatok, antikvitás, kerekasztal beszélgetések, előadások, zenei és utcai programok. Gris Art Galéria - Egy új, különleges kiállítóterem a belváros szívében.
2019. május 17.
Idén több mint fél milliárd, azaz 533 millió forint jut a társasházi pályázatok támogatására a kerületben. Ha tavasz, akkor muskátliosztás az ötödik kerületben. Az esős időjárás miatt, tervezetthez képest egy héttel később, május 11-én tartották meg a Belvárosi Családi Pikniket. 5 éves a Paloma művészudvar. A Háló Jazz Klub 100. koncertjét tartotta a Háló Közösségi és Kulturális Központ.
2019. május 10.
Az V. kerület rendészeti biztonságának megőrzését 6 helyett mostantól 25 körzeti megbízott rendőr segíti. A Hild József Általános Iskolában tartották meg a IV. Egészségnapot. Megújult a BLESZ gasztroenterológiai részlege. Májusban is színes programkínálattal várja a kerületi családokat a Belvárosi Közösségi Tér. "Kirakhatod a kirakatba" - Immár hatodik alkalommal díjazták a legszebb kirakatokat a Belvárosban.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 •  ... 
 • 59
 • >
 • NMHH - Magyar Média Mecenatúra

  A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.