2019. február 16. szombat, Julianna, Lilla
Mit Hol Hogyan
A műsor válaszokat ad, mit, hol, hogyan tudunk elérni, elintézni, megtudni. Riportok a kerület ügyes-bajos dolgairól. Igazi közszolgáltató, információs magazin műsor a kerület és állami támogatásokról, iskolák, óvodák helyzetéről, különböző hivatalok elérhetőségéről, stb.
Korábbi adások
2019. február 8.
A biztonságos internethasználat világnapja alkalmával összegezték a Digitális Idősügyi Program tapasztalatait. Ne dőlj be minden csábító állásajánlatnak - rendhagyó óra a Hild József Általános Iskolában. Bemutatkozik Szivák Tamás, a Szent István Bazilika káplánja. Farsangi ünnepséget tartott a Roma Nemzetiségi Önkormányzat. Plakátok és emlékek c. nyílt kiállítása Gyárfás Gábornak a Szépháromban. Juhos Kiss Sándor “Az idő színfalai között” című kiállítása az E-Galériában.
2019. február 1.
Letették a megújuló Vörösmarty tér alapkövét. Ady Endrére emlékeztek a Belvárosban található emléktáblájánál. A 100 éve elhunyt, egykor Belvárosban élő költőfejedelem - megemlékezés a Fiumei úti Sírkertben. Egy délelőtt a Mosolygyárban – A Millipop Játszóházba nyertek belépőt a Balaton ovisok. 16 hónap restaurátori munka - elkészült a XV. századi “Mátyás oratórium” a Belvárosi Főplébánia-templomban.
2019. január 25.
Ünnepélyes keretek között adták át a Kölcsey Ferenc-díjakat és a Pilinszky-emlékérmet, a Magyar Kultúra Napja alkalmából. Ellenszavazat nélkül fogadták el a képviselők az idei költségvetést, a keddi rendkívüli testületi ülésen. Életének 75. évében elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja. Tavaly kapott Ifjú Sportoló ösztöndíjat Halászi Damján - A 15 éves tehetségnek Belváros polgármestere is gratulált. 8. születésnapját ünnepelte a Terefere Klub. Sinkovits Imrére, a Nemzet színészére, Belváros díszpolgárára emlékeztek a Petőfi Téren, halálának 18. évfordulóján.
2019. január 18.
A dél-koreai téli olimpián a négy tagú gyorskorcsolya váltó megszerezte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét - nevük felkerült az Olimpikonok Falára. Kiterjesztette az önkormányzat az ingyenes, tüdőgyulladás elleni oltásra jogosultak körét. Rohr Magdolnára, az első Gulág-emlékmű kezdeményezőjére emlékeztek az Alkotmány utcában található emléktáblájánál. Mulatsággal köszöntötték az újévet a kerületi idős klubokban. Kihirdették a karácsonyfa szépségverseny győztesét. 6. éve indult a Fitnesz Katával elnevezésű torna program.
2019. január 11.
Megújul a Podmaniczky és a Vörösmarty tér a kormány, a főváros és a Belvárosi Önkormányzat összefogásával. Karácsonyfa begyűjtés - a karácsonyfa veszélyes hulladéknak minősül, így azokat csak a kijelölt gyűjtőpontokba szabad elhelyezni. Idén is várja a látogatókat a kerületi családok második otthona, a Belvárosi Közösségi Tér. Sorsdöntő lehet a májusi európai parlamenti választás – jelentette ki Orbán Viktor a csütörtöki Kormányinfón. Lencsés Ida Ferenczy-díjas kárpitművész “Változó idők” című tárlatát nyitották meg a Széphárom Közösségi Térben.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 •  ... 
 • 56
 • >
 • Televíziónk "Városmesék" műsora lett a legjobb magazinműsor az országban. Május 26-án kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjait. A Szegeden tartott ünnepségen a "Városmesék" című kulturális műsor készítőinek - Wohlmuth Klaudia szerkesztő- műsorvezető, Gál János operatőr és Farkas Zsuzsa vágó - munkáját ismerték el a Helyi Érték fődíjával.
  NMHH - Magyar Média Mecenatúra

  A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.