2019. április 24. szerda, György
Mit Hol Hogyan
A műsor válaszokat ad, mit, hol, hogyan tudunk elérni, elintézni, megtudni. Riportok a kerület ügyes-bajos dolgairól. Igazi közszolgáltató, információs magazin műsor a kerület és állami támogatásokról, iskolák, óvodák helyzetéről, különböző hivatalok elérhetőségéről, stb.
Korábbi adások
2019. április 19.
Közeleg a kereszténység legnagyobb ünnepe, a húsvét. Ennek alkalmából látogatott el Belváros polgármestere a nyugdíjas klubokba. Kiemelt kerületi ügyként kezeli Belváros önkormányzata az elektromos járművek szabályozását, folyamatosan egyeztetnek ezzel kapcsolatban. Idősköszöntés - 90. születésnapját ünneplő dr. Horányi Jánosnét Belváros Önkormányzata is köszöntötte. Húsvéti hangulat költözött a Károlyi kertbe az önkormányzat ünnepi programjának köszönhetően.
2019. március 29.
100 év – önkormányzati idősköszöntés Venekei István nyugalmazott alezredesnél. III. Egészségnap - a belvárosi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum rendezvénye a Szent István Általános Iskolában. Belváros önkormányzata minden évszakban, de különösen tavaszkezdetkor nagy figyelmet fordít az utcák és terek tisztaságára. Első alkalommal rendezik meg a Művészetek hetét a Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban. A gyáva” - a Nézőművészeti Kft. darabja a Ward Mária Gimnáziumban. Óraátállítás - Március 31-én vasárnap hajnali 2 órakor az órákat előre kell állítani 3 órára.
2019. március 22.
Büszkeségeink – átadták Belváros-Lipótváros Önkormányzata 2019. évi Pro Civibus-díjait. Felújították a Szent István Bazilika legrégebbi szakrális terét, a Szent Jobb Kápolnát. Elsőként a Szent István téren látható a világhírű magyar természetfotós, Máté Bence köztéri kiállítása. Táplálkozás, elsősegély, fogászat - Egészségnap a Szent István Általános Iskolában. Petrás Mária, Príma Primissima és Magyar Örökség-díjas népdalénekes és zenész barátai voltak a vendégei a Belvárosi Esték-sorozat legutóbbi rendezvényének.
2019. március 15.
A köztársasági elnök 2019. május 26. napjára, vasárnapra tűzte ki az Európai Parlament tagjainak magyarországi választását. Már egyéni vállalkozóknak is készít személyi jövedelemadó-bevallási tervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Magyarországon elsőként, egyedülálló technológiával lép fel a letaposott rágógumik eltávolítása érdekében Belváros-Lipótváros Önkormányzata. A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta, Magyarországon 1948 óta minden év március 8-án tartanak. Szontagh Jenőt 95. születésnapján köszöntötték Belváros Önkormányzatának képviselői. Belváros díszpolgára, Mednyánszky Ági színművész emléktáblájának avatására került sor egykori lakóházánál.
2019. március 8.
70 éves lett március 8-án Snell György, Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke. Női lélek férfi szemmel címmel a Fiatal Családosok Klubja nőnapi kiadványának sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes bemutatójára került sor. Babaköszöntés - ajándékkal lepte meg Belváros képviselője a 3 hónapos csecsemőt és mamáját. Találkozás című kiállítás nyílt a Dual Art Galériában. Idősköszöntés – Dr. Farkas Attila érseki tanácsost, a Bazilika nyugalmazott segédlelkészét 90. születésnapján köszöntötte Belváros Önkormányzata. Megkezdődött a Vértanúk terének átépítése, a Kossuth tér és környezete megújításához kapcsolódóan.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 •  ... 
 • 58
 • >
 • Televíziónk "Városmesék" műsora lett a legjobb magazinműsor az országban. Május 26-án kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjait. A Szegeden tartott ünnepségen a "Városmesék" című kulturális műsor készítőinek - Wohlmuth Klaudia szerkesztő- műsorvezető, Gál János operatőr és Farkas Zsuzsa vágó - munkáját ismerték el a Helyi Érték fődíjával.
  NMHH - Magyar Média Mecenatúra

  A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.