2019. június 25. kedd, Vilmos
City Police
(35 perc) Műsorvezető:
Csereklye Csongor
Havonta jelentkező rendőrségi magazinműsor
Korábbi adások
2019. május 27.
Belváros önkormányzatának kiemelten fontos az itt élők biztonsága. Éppen ezért az V. kerületi rendőrkapitánysággal egyetértésben erősítik a rendőri szolgálatot a városrészben. Vagyis mostantól 25 körzet lesz a Belvárosban - erről beszélgetek majd állandó vendégemmel Berár Iván rendőrkapitánnyal. Az adás második felében pedig az elmúlt időszak sikeres felderítéseiről számolunk be.
2019. április 1.
A mai adásban folytatjuk az internetes bűnözésről elindított rovatunkat. Az online zaklatás témakörét járjuk körbe. Az adás második felében pedig egy nagy értékű rablásról és egy csoportos kifosztásról lesz szó.
2019. február 25.
A mai adásban az internetes bűnözésről elindítunk egy új rovatot. Először online zaklatás témakörét járjuk körbe. Az adás második felében pedig több olyan sikeres felderítésről is beszámolunk, ahol az Önök segítségével sikerült elkapni a rossz fiúkat.
2019. január 28.
A mai adásban kiemelten foglalkozunk a 112-es segélyhívó szám szakszerű használatával, illetve a téli közlekedés veszélyeivel. Az adás második felében pedig az elmúlt időszak sikeres felderítéseiről számolunk be. Például, megtudhatják, hogy a kerületi rendőröknek köszönhetően hogyan nem lett tragédia a felelőtlen szülők által Szilveszter éjszakai elhagyott kiskorú testvérpár esetéből.
2019. január 1.
A mai adásban a karácsonyi vásárokhoz, tömegrendezvényekhez, illetve a szilveszterhez kapcsolódó veszélyeket foglaljuk össze és beszéljük át. De szót ejtünk a téli közlekedésről is. Az adás második felében pedig az elmúlt időszak sikeres felderítéseiről számolunk be.
NMHH - Magyar Média Mecenatúra

A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.