2019. február 16. szombat, Julianna, Lilla
City Police
(35 perc) Műsorvezető:
Csereklye Csongor
Havonta jelentkező rendőrségi magazinműsor
Korábbi adások
2019. január 28.
A mai adásban kiemelten foglalkozunk a 112-es segélyhívó szám szakszerű használatával, illetve a téli közlekedés veszélyeivel. Az adás második felében pedig az elmúlt időszak sikeres felderítéseiről számolunk be. Például, megtudhatják, hogy a kerületi rendőröknek köszönhetően hogyan nem lett tragédia a felelőtlen szülők által Szilveszter éjszakai elhagyott kiskorú testvérpár esetéből.
2019. január 1.
A mai adásban a karácsonyi vásárokhoz, tömegrendezvényekhez, illetve a szilveszterhez kapcsolódó veszélyeket foglaljuk össze és beszéljük át. De szót ejtünk a téli közlekedésről is. Az adás második felében pedig az elmúlt időszak sikeres felderítéseiről számolunk be.
2018. november 26.
A mai adásban arról beszélgetek állandó vendégemmel Berár Iván rendőrkapitánnyal, hogy mit tegyünk, hogy a karácsonyi vásárlátogatás az ünnepre való felkészülésről és a kellemes időtöltésről szóljon és ne végződjön rendőrségi feljelentéssel. Az adás második felében pedig egy nagy port kavart ügyről számolunk be. A sértett egy megvert színművész.
2018. október 29.
A mai adásban szó lesz a biztonsági övekkel kapcsolatos változásokról, illetve a közelgő Mindenszentek és Halottak napjához kapcsolódó biztonsági tudnivalókról. Az adás második felében pedig beszámolunk arról, hogy hogyan vágtak át hat külföldi turistát félmillió forinttal egy belvárosi szórakozóhelyen.
2018. október 1.
A mai adásban a közlekedés biztonságé lesz a főszerep. Egy friss felmérés szerint ugyanis a fővárosban minden második halálos baleset áldozata gyalogos. Állandó vendégemmel Berár Iván rendőrkapitánnyal arról beszélgetek, hogy hogyan lehetne ezen a szomorú statisztikán javítani. Az adás második felében pedig beszámolunk a nagy felháborodást keltő gyorsétteremben erőszakoskodó afgán ügyének legújabb fejleményeiről.
Televíziónk "Városmesék" műsora lett a legjobb magazinműsor az országban. Május 26-án kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjait. A Szegeden tartott ünnepségen a "Városmesék" című kulturális műsor készítőinek - Wohlmuth Klaudia szerkesztő- műsorvezető, Gál János operatőr és Farkas Zsuzsa vágó - munkáját ismerték el a Helyi Érték fődíjával.
NMHH - Magyar Média Mecenatúra

A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.