2019. április 24. szerda, György
City Police
(35 perc) Műsorvezető:
Csereklye Csongor
Havonta jelentkező rendőrségi magazinműsor
Korábbi adások
2019. április 1.
A mai adásban folytatjuk az internetes bűnözésről elindított rovatunkat. Az online zaklatás témakörét járjuk körbe. Az adás második felében pedig egy nagy értékű rablásról és egy csoportos kifosztásról lesz szó.
2019. február 25.
A mai adásban az internetes bűnözésről elindítunk egy új rovatot. Először online zaklatás témakörét járjuk körbe. Az adás második felében pedig több olyan sikeres felderítésről is beszámolunk, ahol az Önök segítségével sikerült elkapni a rossz fiúkat.
2019. január 28.
A mai adásban kiemelten foglalkozunk a 112-es segélyhívó szám szakszerű használatával, illetve a téli közlekedés veszélyeivel. Az adás második felében pedig az elmúlt időszak sikeres felderítéseiről számolunk be. Például, megtudhatják, hogy a kerületi rendőröknek köszönhetően hogyan nem lett tragédia a felelőtlen szülők által Szilveszter éjszakai elhagyott kiskorú testvérpár esetéből.
2019. január 1.
A mai adásban a karácsonyi vásárokhoz, tömegrendezvényekhez, illetve a szilveszterhez kapcsolódó veszélyeket foglaljuk össze és beszéljük át. De szót ejtünk a téli közlekedésről is. Az adás második felében pedig az elmúlt időszak sikeres felderítéseiről számolunk be.
2018. november 26.
A mai adásban arról beszélgetek állandó vendégemmel Berár Iván rendőrkapitánnyal, hogy mit tegyünk, hogy a karácsonyi vásárlátogatás az ünnepre való felkészülésről és a kellemes időtöltésről szóljon és ne végződjön rendőrségi feljelentéssel. Az adás második felében pedig egy nagy port kavart ügyről számolunk be. A sértett egy megvert színművész.
Televíziónk "Városmesék" műsora lett a legjobb magazinműsor az országban. Május 26-án kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjait. A Szegeden tartott ünnepségen a "Városmesék" című kulturális műsor készítőinek - Wohlmuth Klaudia szerkesztő- műsorvezető, Gál János operatőr és Farkas Zsuzsa vágó - munkáját ismerték el a Helyi Érték fődíjával.
NMHH - Magyar Média Mecenatúra

A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.