2022. október 3. hétfő, Helga
Kultúrkalauz
(30 perc)
Kulturális magazinműsor - adásról adásra belváros kulturális kincseit tárjuk fel nézőink előtt.
Korábbi adások
2022. szeptember 28.
Szeptember 14-étől látható Szerényi Gábor grafikusművész legújabb kiállítása, mely október végéig tekintető meg a FÉM caféban. A 31. Budapesti Borfesztivál keretein belül Tóbiás Adrienn fotóművész fotó kiállítását szeptember 7-án nyitották meg az E-Galériában. A 12. Belvárosi Művészeti Napok keretében ingyenes koncertekkel várták az érdeklődőket az Aranytíz Kultúrházban.
2022. augusztus 31.
Városi Nő címmel nyitott kiállítást a Pesti Szabad Szalon. Jótékonysági árveréseket tartanak a Párizsi Udvar Galériában. Programajánló!
2022. július 27.
Belváros Önkormányzata támogatásával rendezték meg az I. Komolyzenei Napokat, az Aranytíz Kultúrházban. A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából könyvbemutatót és nagyszabású ünnepi műsort tartottak az Aranytíz Kultúrházban. Rengeteg eseményt rendeztek idén is a nyárindító, május végén tartott Belvárosi fesztivál keretében, és ez a Vigadó téren sem volt másképp, ahol több divatbemutatót is láthattak az érdeklődők.
2021. augusztus 25.
A geometria szépsége – ezzel a címmel nyílt egy egészen különleges fotókiállítás Belvárosban, az Aranytíz Kultúrházban. Augusztus 20 – az államalapítás ünnepe. A magyar nép történelmében az egyik, ha nem a legfontosabb események és sorsfordító időszakok egyike volt. A következő percekben ismét egy Aranytizes kiállítást láthatnak nézőink. Aida Cui Fülöp-szigeteki festőművész legújabb alkotásait tekinthetik meg.
2021. július 28.
“Covid után a dallamok is gyógyítanak” - ezzel a címmel rendeztek ingyenes, szabadtéri koncertet a kerületi szépkorúaknak Belvárosban. “Tenger a zsebemben” - Ezzel a címmel nyílt kiállítás a Duna Palotában Szerényi Gábor kerületi grafikusművész legújabb alkotásaiból. Művészi fotókiállítással idézte vissza az egykori balettintézet hangulatát a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Drechsler palota megújulásáért felelős kivitelező közös kulturális projektje.
NMHH - Magyar Média Mecenatúra

A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.