2018. december 18. kedd, Auguszta
KÖZÉLET
Rendszeresen jelentkező hírműsor, amely Budapest V. kerület Belváros-Lipótváros híreiről, eseményeiről, érdekességeiről számol be.
Csütörtök esti közéleti fórum a kerület és a főváros politikusai, közéleti szereplői részvételével. Viták, riportok, interjúk a belváros életéről, közéletről, várospolitikáról. A műsorban helyet kapnak a hét legfontosabb hírei is.
A belvárosi újság és az országos sajtó V. kerülettel foglalkozó híreinek ismertetése és elemzése. A beszélgetést Szabó Adrienn vezeti, beszélgető társai kerületi újságírók.
Belvárosi Polgári Szalon, Belvárosi Szabadegyetem, Délutánok az egészségünkért, Belvárosi Szent Erzsébet Kör
Válogatás a City TV régi felvételeiből
No commentek - változó
MAGAZINOK
A műsor válaszokat ad, mit, hol, hogyan tudunk elérni, elintézni, megtudni. Riportok a kerület ügyes-bajos dolgairól. Igazi közszolgáltató, információs magazin műsor a kerület és állami támogatásokról, iskolák, óvodák helyzetéről, különböző hivatalok elérhetőségéről, stb.
Magazinműsor a kerület velünk élő történelméről. Szereplői helyi, vagy helyi kötődésű lakosok, az első időszakban a kerülethez erősen kötődő közéleti emberek. Mára már a műsor a kerület jeles épületeinek, neves helyszíneinek a bemutatására is vállalkozott.
Könnyűzenei műsor, mely hazai zenészeket, előadókat, együtteseket mutat be.
A Belvárosi Cigányzenekar műsora
Hely-, és kultúrtörténeti műsor V. kerület utcáinak, tereinek névadóiról, nevezetes épületeiről, híres lakóiról.
Havonta jelentkező rendőrségi magazinműsor
A Művészellátó magazin a kultúra és a művészet minden területére elkalauzolja a Nézőket. A műsor a színházi előadásoktól kezdve a képzőművészeti kiállításokon át egészen a fiatal iparművészekig neves és feltörekvő alkotókat mutat be Önöknek, de izgalmas programokat is ajánl a Belvárosi kínálatból. Kulisszatitkokból, művészekből és kultúrából a Művészellátóban nincs hiány.
havonta jelentkező magazinműsor
ÖNKORMÁNYZAT
Belváros-Lipótváros Önkormányzata képviselő-testületi üléseinek összefoglalója
EGYHÁZ
DOKUMENTUMFILM
Dokumentumfilm az iszlám és a kereszténység együttéléséről neves szakemberek közreműködésével. A sorozatot készítette: ART Bt.
Televíziónk "Városmesék" műsora lett a legjobb magazinműsor az országban. Május 26-án kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjait. A Szegeden tartott ünnepségen a "Városmesék" című kulturális műsor készítőinek - Wohlmuth Klaudia szerkesztő- műsorvezető, Gál János operatőr és Farkas Zsuzsa vágó - munkáját ismerték el a Helyi Érték fődíjával.
NMHH - Magyar Média Mecenatúra

A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.