2018. december 18. kedd, Auguszta
City Klub
Műsorvezető:
Szabó Adrienn
Csütörtök esti közéleti fórum a kerület és a főváros politikusai, közéleti szereplői részvételével. Viták, riportok, interjúk a belváros életéről, közéletről, várospolitikáról. A műsorban helyet kapnak a hét legfontosabb hírei is.
Korábbi adások
2018. december 13.
Örökifjak báloztak az Aranytíz Kultúrházban. A héten rendkívüli ülést tartott a Fővárosi Közgyűlés. Hírek. Idén is a Duna Palotában hirdették ki a 25. országos Betlehemi jászol pályázat nyerteseit.
2018. december 6.
Belváros önkormányzata számára kiemelten fontos, hogy az itt élők úgy érezzék, hogy jó itt lakni, jó itt dolgozni. Ennek a koncepciónak a része a József nádor tér felújítása és a terület parkosítása is: mintegy 1500 négyzetméternyi gyepfelülettel, fákkal, cserjékkel és bokrokkal gazdagítják a teret. Hírek. Szín-játék az üveg bűvöletében, címmel nyílt kiállítás dr. Sólyom Katalin műveiből a Duna Palotában.
2018. november 29.
25 éve készít kódexeket Szalai Katalin kódexíró-oklevélgrafikus. A jubileumi év utolsó kiállításának a Józsa Judit Galéria adott otthont. Hírek. Az Országgyűlés 2012. május 21-én döntött arról, hogy november 25. legyen a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja. Megemlékezést tartottak a Honvéd téri Gulág-emlékműnél valamint a Magyar Nemzeti Múzeumban is.
2018. november 22.
Megkezdődött az advent az E-Galériában, ahol A 30 éves Erdély Művesztéért Alapítvány szervezésében Petrás Mária, és lánya, Petrás Alina kiállítása nyitotta meg kapuját. Hírek. Mellkép-térdkép-egészalak címmel nyílt kedden a Nádor Galériában, a Belvárosi Művészek Társasága rendezésében.
2018. november 15.
Szombattól hétvégenként City- troli elnevezéssel új trolibuszjárat közlekedik a Fővám és a Lehel tér között. Hírek. Különleges kiállítás nyílt a belvárosi Hereditas Galériában. A tárlat 20-szor 20 centiméteres miniképekből áll.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 •  ... 
 • 41
 • >
 • Televíziónk "Városmesék" műsora lett a legjobb magazinműsor az országban. Május 26-án kiosztották a Helyi Televíziók Országos Egyesülete díjait. A Szegeden tartott ünnepségen a "Városmesék" című kulturális műsor készítőinek - Wohlmuth Klaudia szerkesztő- műsorvezető, Gál János operatőr és Farkas Zsuzsa vágó - munkáját ismerték el a Helyi Érték fődíjával.
  NMHH - Magyar Média Mecenatúra

  A médiaszolgáltatás tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.