Skip to content Skip to footer
Ismerje meg műsorainkat

Műsor tartalmak

City hírek

Rendszeresen jelentkező hírműsor, amely Belváros híreiről, eseményeiről és érdekességeiről számol be. Minden hétköznap hétfőtől szerdáig, este 19 órától jelentkezünk a City Hírek című hírmagazinunkkal. Híradónkban a belvárosiakat segítő önkormányzati intézkedések eljuttatása rendkívül fontos, amelyre rendszeresen, visszatérően felhívjuk a nézők figyelmét. Emellett folyamatosan beszámolunk az aktuális közterületi- és zöldfejlesztésekről. Tájékoztatjuk a nézőket az egészségügyi ellátás újabb eszközbeszerzéseiről, az oktatási-nevelési intézmények helyi fejlesztéseiről.

CITY KLUB

A „City Klub” hetente egyszer, csütörtök este 19 órától látható a City TV-n. A műsorban láthatnak riportokat, interjúkat a belváros életéről, közéletről. A műsorban helyet kap egy friss hírek blokk is, ahol fontos híreket, felhívásokat helyezünk el.

MIT? HOL? HOGYAN?

Heti egyszer, péntek este, magazinműsorunk, a Mit? Hol? Hogyan? a hét legfontosabb eseményeiről ad részletes tájékoztatást. Összefoglalja a legfontosabb kerületi történéseket

Lapozó

Lapozó című műsorunkban a kerület határain is átlépve országos híreket, eseményeket vagy a kerületieket foglalkoztató kérdéseket vitatnak meg a stúdióban belvárosi újságírók.

Közéleti, civil előadások

Belvárosi civil szervezetek, helyi közösségek által szervezett előadások, beszélgetések.

City Anno

Válogatás a City TV régi felvételeiből.

Városmesék

Városmesék című sorozatunkban Belváros hírességei, nevezetességei elevenednek meg. Szereplői helyi vagy helyi kötődésű lakók, a kerülethez erősen kötődő közéleti emberek. Műsorunkban láthatóak város- és helytörténeti témák, itt élő művészek és alkotók, valamint a kerület jeles épületeit, helyszíneit is bemutatjuk.

Belvárosi utcák, terek névadói

Városmesék című műsorunk részeként látható a Belvárosi utcák, terek névadói sorozatunk, mely olyan hely- és kultúrtörténeti műsor, ami az V. kerület utcáinak, tereinek névadóiról, nevezetes épületeiről és híres lakóiról szól.

City Police

Havonta jelentkező műsorunk a City Police rendőrségi magazinműsor, melynek fő profilja a bűnmegelőzés és a prevenció. Műsorunk célja, hogy felhívja a lakosság figyelmét a különféle bűnelkövetési módokra.

KultúrKalauz

Havonta jelentkezünk KultúrKalauz műsorunkkal, amely a belvárosi kulturális eseményekről ad ízelítőt, bejárva a kiállításokat, bemutatva az alkotókat, az itt élő művészeket, illetve számos programkínálatot is tartalmaz.

Hit-Lélek-Harang

„Hit-Lélek-Harang” egyházi műsorunk, mely a belvárosi egyházi életet, a helyi felekezetek programjait és vallási ünnepeit hivatott bemutatni. A havonta egy alkalommal jelentkező műsor vasárnap délelőtt kerül adásba, amit egy-egy belvárosi templom miséje vagy istentisztelete, felvételről történő sugárzása követ.

Belvárosi Közösségi Tér

Az V. kerületi önkormányzat által létrehozott közösségi tér munkáját bemutató műsor. A gyermekvállalástól a kisgyermek- és kamaszkoron át, egészen az nagyszülőkig számos programot kínálnak a Mérleg utcai intézményben, a Belvárosban élőknek ingyenesen.

Gondoskodó

Havonta jelentkező műsor, amely a kerületi idősellátást mutatja be. Az aktív időskor új lehetőségeiének megteremtése érdekében Belváros Önkormányzata idősügyi programot indított el évekkel ezelőtt. A Segítő Kezek az aktív időskor új lehetőségeiének megteremtéséhez nyújt segítséget a belvárosi szépkorúaknak. A műsorban ellátogattunk több kerületi lakóhoz, akik beszámolnak arról, hogy ők milyen segítséget vesznek igénybe.

Akik segítik működésünk

Támogatóink

Belváros-Lipótváros Önkormányzata
Aranytíz
Aranytíz kultúrház
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Időjárás
BUDAPEST IDŐJÁRÁSA
Címünk

Budapest – V. kerület Balassi Bálint utca 21-23.
1055

Telefon

+36 1 302-2121

City TV © 2024. Minden jog fenntartva.